Ngarep > Produk > Tes Transformer > Test Circuit Short > Uji Beban ing Transformator Fase Tunggal
Uji Beban ing Transformator Fase Tunggal
  • Uji Beban ing Transformator Fase TunggalUji Beban ing Transformator Fase Tunggal

Uji Beban ing Transformator Fase Tunggal

Tes Muatan ing Transformator Fase Tunggal, Weshine® Transformer LV Short-circuit Impedance Tester ora diwenehake karo regulator voltase eksternal lan nggunakake mode sambungan utama. Miwiti tes telung fase lan ngitung persentase kesalahan impedansi kanthi otomatis nalika parameter dilebokake lan menehi asil intuisi. Iki minangka panguji cepet sing ndeteksi deformasi transformator ing situs.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Transformer LV Short-circuit ImpedansiTesterforUji Beban ing Transformator Fase Tunggal


Penguji impedansi sirkuit voltase sithik trafo otomatis duwe rong model daya uji:

1. Sumber daya internal: Tes transformator telung fase bisa rampung karo siji kabel tanpa regulator tegangan eksternal. Tes kasebut gampang lan cocog kanggo tes ing situs.

2. Sumber daya eksternal: aplikasi daya test liwat regulator voltase, cocok kanggo testing njero ruangan.


Tampilan tegangan tiga fase, arus tiga fase, daya tiga fase, impedansi hubung singkat tiga fase (Zk), reaktansi hubung singkat tiga fase (Xk), induktansi hubung singkat tiga fase (Lk), tiga- phase short-circuit impedansi voltase (Zke), lan otomatis ngetung trafo Diowahi kanggo dirating suhu, dirating saiki voltase impedansi inpersen, lan kesalahan persen saka nameplate impedansi. Bisa digunakake kanggo mriksa cacat siji-phase trafo telung fase.


IngUji Beban ing Transformator Fase Tunggalbisa ngrekam data saka telung pangukuran siji-phase, lan bisa ngetung voltase impedansi lan impedansi voltase persentase kesalahan saka transformer miturut sambungan beda saka trafo. Sawise tes telung fase siji rampung, asil pitungan impedansi sirkuit pendek telung fase bisa ditampilake. Asil tes diowahi kanthi otomatis, kanthi koreksi frekuensi, konversi suhu, lan konversi saiki kanggo nambah komparabilitas data tes. VS-6309B nduweni fungsi tes tanpa beban lan mbukak.


WeshineUji Beban ing Transformator Fase TunggalParameter (Spesifikasi)


INFORMASI PRODUK

Jeneng produk

TRANSFORMER SHORT CIRCUIT IMPEDANCETESTER

Range Tegangan

15 V ~ 500 V

Range Saiki

0,5 A ~ 50 A

Fungsi

Tes impedansi sirkuit cendhak, tes impedansi Zerosequence, tes beban, tes tanpa beban

Aplikasi Khas

Transformers daya voltase dhuwur.

Bobot

9,5 kg

Sertifikat

CE; EMC; LVD; ISO; IEC;

ukuran

405mm * 330mm * 180mm

Nomer Model

Seri VS-6309


Uji Beban ing Transformator Fase TunggalFitur


1. Impedansi fase tunggal, telung fase impedansi, impedansi urutan nol (bintang kanthi titik netral) pangukuran, fungsi uji tanpa beban.

2. Rong mode sumber daya: powersupply internal lan eksternal regulator tegangan fase tunggal.

3. Tegangan lan saiki sawetara tes jembar lan presisi dhuwur.

4. Kanthi layar tutul 7.0-inch, operasi iku prasaja.

5. Dibangun ing memori kapasitas gedhe, ora gampang ilang, bisa nyimpen 160 set data.

6. Dibangun ing kacepetan dhuwur mikro thermalprinter, kang bisa print data test.

7. Dibangun ing jam tliti dhuwur, wektu tampilan wektu nyata.

8. Kanthi fungsi panyimpenan disk U.


Sertifikat Mutu


Kita mesthi percaya yen kabeh sukses perusahaan kita langsung ana gandhengane karo kualitas produk sing diwenehake. Tes OpenCircuit Transformer nyukupi syarat kualitas paling dhuwur sing ditemtokake ing pedoman ISO9001, ISO14000:14001 lan sistem kontrol kualitas sing ketat.



Kintunan


Kanggo informasi luwih lengkap babagan Weshine'sService Solutions, hubungi wakil dodolan online 24/7 kanggo njaluk kuotasi saka Weshine.


Hubungi kita


TELPON: 400 996 1868

UTAWA E-MAILTO: info@weishengelectric.com

KANTOR SALES

WeshineLimited 602, Gedung 3, Diangu

TechnologyCenter, No. 3088, Lekai North Street

W/app: 86 1873 1260 588

E.info@weishengelectric.com

sale01@weishengelectric.com


KONTAK KANTOR

T. 0312 3188565

E. bdweisheng@weishengelectric.com


LAYANAN sawise-sales

T. 86 157 1252 6062


Hot Tags: Tes Muat ing Transformator Fase Tunggal, Tuku, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, Tujuan, Spesifikasi, Asil, Definisi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.